csütörtök

A tudatos szakács

a klassz fotókat Korzenszky Anna készítette

Nem vagyok híve a mindenféle rendezvényen, eseményen való megjelenésnek, bár imádok zizegni. Ha van célja, hordoz valami számomra fontos mondanivalót, akkor egész más a történet. Nagyon szívesen megyek, mert akkor tutti, hogy összeakadok olyanokkal, akik hasonló értékek mellett gondolkodnak a világról.
Amikor a Tudatos vásárlók oldalán megláttam ezt az eseményt, nem is volt kérdés. Nem bántam meg.
helyszín : Printa kávézó, RS 10. Fair Trade kávézó, ültetvényszelektált termelői kávé

Az esemény egy pdf-ben is letölthető szakácskönyv bemutatója volt, melyet a Védegylet szervezett,és melynek elsődleges célja, hogy arra buzdítson Benneteket, amire én is mindig, hogy piacon, termelőktől vásároljatok friss alapanyagot (persze, ha van kertetek,és saját termésetek, akkor vásárolni sem kell), és Főzzetek!


A tudatos szakács könyve bemutató 2011.aug. 31.
catering

A cateringet az ÉletKonyha biztosította vegán egészségfinomságaival:
Cukkiniszendvics kápiapaprikás krémmel, vegyes csírával
Paradicsomos és sajt ízű lenmagos kréker napraforgókrémmel
Friss kerti salátatál
Koktélparadicsomoázis piros és sárga paradicsommal
Nyers kakaóbabos bonbon tonkababbal
Vaníliás-mandulás szilvatekercs
Kerti gyümölcsök gabonacsírás aszalt kekszen őszibarackkrémre ültetve
a szerző Bartha Gabóval (I love Piac) konzultál a piacokról, és arról, hogy a Gabó épp csomagol, és legközelebb Tokajban láthatjuk őt viszont

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails